Hotel Basilea Firenze – Helyszín – Szálloda Firenze történelmi központjában, amely ideális az egész családnak.
 
Főoldal Szobák & Szolgáltatások Helyszín
Főoldal Szobák & Szolgáltatások
Helyszín
BASILEA HOTEL FLORENCE
EN IT FR DE ES PT HU RU CH
English Italiano Français Deutsch Español Português Magyar Русский 中文
 
Videó Túra Foglalások
Videó Túra Foglalások
 
 

 

 

 

 

Foglaljon online

 

 

 

     Történelmi Firenze a Küszöbén

     Firenzei Iránypontok

 

A kiváló ár-érték arányú 3 csillagos Hotel Basilea nem csak nagyszerű minőségű családi szállást ajánl megfizethető áron, hanem Firenze egész világát is kínálja küszöbéről, olyan közelségben, hogy egyáltalán nem kell vonatra vagy buszra szállnia.

Mint az alábbi térképen is látható, pillanatokra vagyunk Firenze leghíresebb látnivalóitól és azok, amelyek kissé távolabb helyezkednek el, mint az Uffizi Galéria is, ugyancsak könnyedén megközelíthetők gyalog.

San Lorenzo Tér – 200m
Santa Maria Novella - 400m
Duomo - 400m
Fortezza da Basso - 500m
Uffizi Galéria – 700m
 

     Hogyan Jusson el Ide...

 
A Firenze Amerigo Vespucci Nemzetközi Repülőtér csak öt mérföldre van a városközponttól, innen vonattal és busszal lehet eljutni a Santa Maria Novella-ra, a város fő vasútállomására. Benn a városban, a történelmi központ szerény méretének köszönhetően ritkán kell a tömegközlekedést használni. Ha lehetséges, kerülje a taxizást Olaszországban.

Érkezés után a Santa Maria Novella pályaudvarra és reptéri terminálra, egyszerűen menjen fel a Via Nazionale-n, aztán térjen jobb fele a Via Guelfa-ra. A Hotel Basilea Firenze a 41. szám alatt található, az egész út kevesebb, mint tíz percet vesz igénybe gyalog és csomagokkal.

Ha autóval érkezik, kedvezményes parkolási lehetőséget ajánlunk közeli partnereinken keresztül, akik felveszik autóját a szálloda bejárata elől, a szolgáltatás részeként. Ne feledje el megkérdezni a concierge személyzetet a legszebb helyekről, ha Toszkánába tervez kirándulást autóval.

 

 
BASILEA HOTEL FLORENCE - LOGO
BASILEA HOTEL FLROENCE

Hotel Basilea Florence  |  Via Guelfa 41, 50129 Florence
P.IVA: 06003570485

Site designed and maintained by Fisheyes Ltd  |  Privacy Policy

copyright: Basilea Hotel Florence